About Me

My photo
Miri, Sarawak, Malaysia
Assalamualaikum semua ;) Selamat datang ke blog saya! Uolss boleh call me ‘EZA’ je.. Jika ada sebarang idea @ info yang menarik @ percutian yang best bolehlah kita share kan.. (*_*)

June 11, 2012

RumahKu SyurgaKu Sekeluarga

Alhamdulillah berkat doa mak, abah & keluarga saya & family telah mendapat kunci rumah baru kami bertarikh 8 Jun 2012 (Jumaat) yang tereletak di Taman Sri Bangi, Seksyen 8.. Rumah kami senang je berdekatan dengan MFC, Butik Mama, Trutti Fruiti..belakang tu aje, alhamdulillah syukran..;))

Lama juga saya & hubby tunggu, kalo tak silap dari tahun 2008 lagi lahh..yerlah dari mengandungkan Farish sampai dah nak masuk 4 tahun nie..alhamdulillah amin ..syukur! Kawasan nye memang strategi berdekatan dengan kedai, butik baby, restoran, pets, barang-barang elektrik, pizza, MFC, butik pakaian dan banyak lagi. Tapi tuhla ada cerita yang akan diberitahu kelak..jeng jeng jeng....!! Tunggu ...


                                              Rumahku Syurgaku sekeluarga

 
  2-Storey Terrace Homes


Alhamdulillah.......... :)))


4 comments:

YNA HERMOSA said...

hari tu kak mun beli umah ni berapa?

skrg harga umah da mahal kan? huhu

bf yna beli umah kat bandar enstek 35o++, padahal kecik je umah dia 25x70

jom jumaat ni kita ronda umah kak mun jap :)

Iza said...

hehehe... rie tu beli agak mahal lah cikit, tapi umah yg bf ina 25x70 tuh besar giler sayang .. :)

YNA HERMOSA said...

besar ke?
yna rasa kecik je kak mun..

sbb yna pernah teman dia p tgk umah kat seri pajam 35x80 pn mcm biasa je :(

Nor said...

wah dah ada umah sendiri gitu... bila nak pindah... tahun ni leh buat open house kan...jgn lupa jemput ekk...hihihii

Coretan

Terima kasih kerana sudi melawat ke blog saya..Terima kasih juga atas komen-komen yang diberikan..Blog ni sebagai berkongsi cerita kehidupan kami sekeluarga, berkongsi resepi, berkongsi pengalaman bercuti..tiada kena mengena dengan sesiapa..

Ada cerita terbaru saya updates yerk..!