About Me

My photo
Miri, Sarawak, Malaysia
Assalamualaikum semua ;) Selamat datang ke blog saya! Uolss boleh call me ‘EZA’ je.. Jika ada sebarang idea @ info yang menarik @ percutian yang best bolehlah kita share kan.. (*_*)

February 15, 2013

Madli Restoran Miri



 chicken chop

Malam tadi kami sekeluarga nak makan chicken chop, nie memang feveret Ameer. Restoran nie ok sedapp gak makan sini..macam-macam menu ada.. 

nasi lemak

Nie antara menu yang kita orang makan..menu nasi lemak nie untuk Aisy..mama makan chicken chop too, baba tak makan..dia da makan kat rumah..

Selamat menjamu selera..

2 comments:

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

sedap x kak mun?

gambar macam menyelerakan :)

Eza said...

sedap na....alhamdulillah leh masuk kat tekak kami hehehehe tp x lah sesedap kat KL....
ameer suka makan nie..tp kan ayam ni grill tau..tapi kalo order kena ckp chicken chop..hehehe

Coretan

Terima kasih kerana sudi melawat ke blog saya..Terima kasih juga atas komen-komen yang diberikan..Blog ni sebagai berkongsi cerita kehidupan kami sekeluarga, berkongsi resepi, berkongsi pengalaman bercuti..tiada kena mengena dengan sesiapa..

Ada cerita terbaru saya updates yerk..!