About Me

My photo
Miri, Sarawak, Malaysia
Assalamualaikum semua ;) Selamat datang ke blog saya! Uolss boleh call me ‘EZA’ je.. Jika ada sebarang idea @ info yang menarik @ percutian yang best bolehlah kita share kan.. (*_*)

October 26, 2012

Hari Raya Qurban & Balik Kampung 24-28/10/2012


Sakan Ameer & causin mandi..

Alhamdulillah dapat cuti lama ..leh balik kampung huyei!.. Dah lama x balik kampung rindu sangat..Raya Qurban tahun ni (2012) dapat gak cuti lama..tapi yang sedihnya saya kurang sihat demam..hukhuk, dugaan dugaan ...

Sempena cuti lama kali ni kami sepakat bercuti ke Tanjung Balau, Desaru..saje pie bawa kids n causin mandi manda.. Memang meriah sungguh rumah Hj Mutalib & Hjh Saharah dengan suara cucu2 & anak2 .. huhuu makanan pon banyak mak masak!


Wif my lovely sister...

Cewahh...jauh renung laut


Aduhai anak-anak..kat Johor pon minta nak pie Toy r Us gak beli toys..

 Sempena Raya Qurban, dapur pon baru..hehehe.. ;)

 

finish...nanti upload lagi yer!


No comments:

Coretan

Terima kasih kerana sudi melawat ke blog saya..Terima kasih juga atas komen-komen yang diberikan..Blog ni sebagai berkongsi cerita kehidupan kami sekeluarga, berkongsi resepi, berkongsi pengalaman bercuti..tiada kena mengena dengan sesiapa..

Ada cerita terbaru saya updates yerk..!